Σε όσους αρέσουν τα μανιτάρια αυτό είναι ένα φαγητό που σίγουρα πρέπει να το τιμήσουν.
Τι θα χρειαστείς
1 λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
2-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κιλό μανιτάρια
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι και πιπέρι
Πως θα το φτιάξεις
Στύψε το λεμόνι και ανακάτεψε σε ένα μπολ μαζί με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι και αρκετό λάδι. Καθάρισε και κόψε τα μανιτάρια σε φέτες και τοποθέτησε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Περιέχυσε από πάνω με το μισό μίγμα από το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ψήσε για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Στην συνέχεια βγάλε από τον φούρνο και βάλε πάνω από τα μανιτάρια την τριμμένη παρμεζάνα. Ψήσε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Μόλις βγάλεις από τον φούρνο πρόσθεσε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σέρβιρε.
Tip: Μπορείς να το συνοδεύσεις με σκορδόψωμο