Το κουνουπίδι είναι από τα πιο ωφέλιμα λαχανικά.
Πολλοί αποφεύγουν να το μαγειρεύουν λόγω της δυσάρεστης μυρωδιάς που αναδύει κατά το βράσιμο.
Το νούμερο ένα λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε κουνουπίδι είναι ότι το παραβράζουμε κι έτσι αναδύεται η δυσάρεστη μυρωδιά του.
Πέρα από αυτό όμως, το κολπάκι με το γάλα και την δάφνη είναι επίσης ένα μεγάλο συν.
Για αυτό, Δες Πως! και απόλαυσε το κουνουπίδι χωρίς μυρωδιές στην κουζίνα σου και δες και την πρόταση μου σερβιρίσματος για να το απολαύσεις και στο πιάτο σου.
Με αγάπη
Mamatsita