Υλικά
- 1/2 κιλό φιστίκια (peanuts)
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
- 1 1/2 κουταλιές της σούπας φυστικέλαιο
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το φιστίκια, το αλάτι και το μέλι στον κάδο του μίξερ
- Χτυπήστε τα για 1 λεπτό
- Μαζέψτε τα υπολείμματα από τα τοιχώματα
- Συνεχίσει το χτύπημα ενώ σιγά – σιγά προσθέστε το λάδι, έως ότου το μείγμα είναι λείο
- Τοποθετήστε το φυστικοβούτυρο σε ένα αεροστεγές δοχείο
- Το φυλάσσεται στο ψυγείο για μέχρι 2 μήνες
tip: Για έξτρα γεύση μπορείτε να καβουρδίσετε τα φιστίκια πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία