Υλικά
- 2 μέτρια καρότα, κομμένα σε φέτες
- ½ φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
- 5 – 6 φύλλα μέντας
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλάκια του γλυκού μαύρη ζάχαρη ή αναλο΄γως τη γεύση
- 3 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση
- Στύβουμε τα πορτοκάλια και τα καρότα μαζί στον αποχυμωτή
- Ανακατεύουμε τα φύλλα μέντας, το μέλι και το νερό. Σουρώνουμε και παίρνουμε το χυμό τους
- Ανακατεύουμε το το χυμό καρότο – πορτοκάλι με το απόσταγμα δυόσμου – μελιού.
- Προσθέτουμε τηζάχαρη και δοκιμάζουμε
- Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαφρώς δροσερό