Υλικά
- 1 φλιτζάνι κύβους μάνγκο (κατά προτίμηση 10′ στην κατάψυξη)
- 1 φλιτζάνι παγωμένο πράσινο τσάι
- 1/2 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι
- 1 μεζούρα (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) πρωτεΐνης βανίλια σε σκόνη
- 1-2 κουταλάκια του γλυκού μέλι (προαιρετικό)
Εκτέλεση
- Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο. Χωρίστε σε δύο ποτήρια και σερβίρετε, ή φυλάξτε το στο ψυγείο για μέχρι 3 – 4 ημέρες