Υλικά
- 2 φλιτζ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού, μαζί με την πούλπα
- 3/4 φλιτζ. απλό σιρόπι
- 200 γραμμ. φράουλες, πολτοποιημένες στο μπλέντερ
- 2 φλιτζ. (περίπου) ανθρακούχο νερό
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κανάτα χτυπάμε καλά τον χυμό λεμονιού, το απλό σιρόπι και τον πουρέ φράουλας.
- Διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο.
- Όταν είμαστε έτοιμοι να το σερβίρουμε, γεμίζουμε 6 ψηλά ποτήρια με πάγο μέχρι τη μέση, γεμίζουμε κατά τα 3/4 με το μείγμα των φρούτων και ρίχνουμε ανθρακούχο νερό μέχρι πάνω.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.