Υλικά
1 κιλό χοιρινό (ή ότι άλλο κρέας θέλετε)
1 κονσέρβα ανανά
2 πιπεριές κόκκινες
3 καρότα
2 κρεμμύδια
Κέτσαπ
1 κ.γ. Πελτέ
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρέας. Μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε νερό.15 λεπτά πριν γίνει βάζουμε τον πελτέ (1 κ.γ), τον ανανά κομμένο, τις πιπεριές, τα καρότα και τα κρεμμύδια όλα σε πολύ λεπτές φέτεςΌταν και αυτά ψηθούν βάζουμε λίγη κέτσαπ και χυμό από την κονσέρβα ανανά.