Ένα πολύ νόστιμο και γρήγορο ζυμαρικό θα φτιάξουμε σήμερα…
Βέβαια εκτός από βίδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σπαγγέτι, η άλλο είδος, σέλινο ας πούμε η φιογκάκια!!
Είναι πολύ γρήγορο, για τι η σάλτσα του, δεν θέλει βράσιμο…
Για να το ξεκινήσουμε…
Θα χρειαστούμε, ένα πακέτο βίδες η ότι άλλο εσείς θέλετε, ένα κουτί ντοματάκια ολόκληρα, η φρέσκες ντομάτες αν θέλετε, ένα ματσάκι μαϊντανό, αλλά μόνο τα φύλλα του, μισό φλιτζάνι λάδι, μισό φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα, μισό φλιτζάνι πεκορίνο και μισό φλιτζάνι κουκουνάρι.
Εγώ δεν βάζω σκόρδο, αν όμως εσάς σας αρέσει μπορείτε να βάλετε μια σκελίδα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας με τον γνωστό τρόπο σε αλατισμένο νερό, για περίπου επτά οκτώ λεπτά…
Όσο βράζουν αυτά, ρίχνουμε τα υλικά στο μπλέντερ, τα πολτοποιούμε, και προσθέτουμε λίγο πιπεράκι…
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κι όπως είναι ζεστά, τα βάζουμε σ ένα βαθύ σκεύος, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα μας και ανακατεύουμε γρήγορα γρήγορα να ενσωματωθεί και να πάει παντού…
Αν θέλουμε έχτρα τυρί, βάζουμε λίγη παρμεζάνα και σερβίρουμε…
Δε θα λείπει βέβαια από το τραπέζι μας, μια φρέσκια πράσινη σαλάτα…
Θα μπορούσα κάθε μέρα να τρώω ζυμαρικά… σκέτα με παρμεζάνα, το καλύτερο μου!!