Λαχταριστές baby πατάτες φούρνου με φρέσκα μυρωδικά και σκόρδο
Συστατικά
1 kg baby πατάτες κομμένες στην μέση
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 κ. σούπας θυμάρι ψιλοκομμένο
1/2 κ. σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
2 κ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Τρόπος μαγειρέματος
Προθέρμανε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε δύο ταψιά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τις πατατούλες με το λάδι και το αλατοπίπερο.
Μοίρασε τις πατάτες στα δύο ταψιά και άπλωσέ τες σε μία στρώση.
Ψήσε στον φούρνο για περίπου 45 λεπτά, φροντίζοντας να τις ανακατέψεις στα μισά του χρόνοι.
Τρία λεπτά πριν βγάλεις τις πατάτες από τον φούρνο, ανακάτεψε σε κάθε ταψί και το σκόρδο με το θυμάρι και το δενδρολίβανο.
Σέρβιρε όσο είναι ζεστές πασπαλίζοντας με το σχοινόπρασο.