Τραγανά στικς κολοκυθιού

544

Υλικά

κολοκυθάκια μέτριου μεγέθους

αλατοπίπερο

ρίγανη

σιμιγδάλι ή αλεύρι

λάδι

Εκτέλεση

Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα κολοκυθάκια μας. Τα κόβουμε σε μπαστουνάκια, λίγο πιο μεγάλα από τις τηγανητές πατάτες. Τα αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το αλεύρι, προσθέτουμε τη ρίγανη και περνάμε τα μπαστουνάκια μας ‘ωστε να αλευρωθούν καλά. Σε καυτό λάδι ρίχνουμε τα μπαστουνάκια μας και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά, προσέχοντας να μη μας καούν. Τα γυρίζουμε 2-3 φορές μέχρι να πάρουν χρώμα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ